امام حسن سلام الله علیه :
ماتَشاوَرَ قَومٌ الّا هُدُوا إلى رُشدِهِم؛
هیچ مردمى با هم مشورت نکردند مگر آن که به راه پیشرفت خود رهنمون شدند
میزان الحکمة: ج6 ، ص 88 ، ح 10019
امام علی سلام الله علیه :
إیّاکُم وَالغُلُوَّ فینا، قولوا: إنّا عَبیدٌ مَربوبونَ ، وقولوا فی فَضلِنا ما شِئتُم
از غلو (تندرَوى) در باره ما بپرهیزید . ما را بنده و دست پرورده خداوند بدانید و آن گاه هر چه خواستید ، در فضیلت ما بگویید
دانشنامه قرآن و حدیث: ج 11، ص 58، ح 1268
تا حالا شده بنشینیم و ببینیم چقدر این احساس را داریم که کسی دارد ما را می بیند؟ آیا توجه کرده اید? اگر جایی باشیم? جلسه ای? مهمانی یا مراسم عروسی و کسی در حال فیلم برداری باشد? سعی میکنیم مرتب و منظم باشیم و احیاناً اگر کمی راحت نشسته باشیم?خودمان را جمع و جور کنیم! چرا ؟ چون مطمئن هستیم که حرکات ما در حال ضبط است و بزودی توسط عده ای دیده می شود? اما این ایمان و اطمینان در ما ضعیف است که خداوند و حجت خدا(عج) همیشه و همه جا ما را می بینند! اگرضعیف نبود این باور ما? خیلی از کارها را انجام نمیدادیم…! بیائیم تمرین کنیم زیر نظر بودنمان را… شاید روزی برسد که دیر باشد و زمان جبران نباشد…
از خدا بخواهیم برساند صاحب کار را؛ با او باشیم. حالا اگر رساند؛ رساند ! اگر نرساند، دور نرویم از کنار او، از رضای او دور نرویم. او می بیند، او می داند حرفهایی که ما به همدیگر می زنیم. او عین الله الناظره است و جلوتر از ماها می شنود حرف ما را؛ بلکه خودمان که حرف می زنیم این صدا از لب می آید به [طرف] گوش، فاصله ای دارد، او جلوتر از این فاصله، حرف خودمان را می شنود، از خودمان، کلام خودمان را؛ آن وقت [آیا] ما می توانیم کاری بکنیم که او نفهمد؟ می توانیم کاری بکنیم که او نداند؟
مرحوم ?آیت الله بهجت رحمه الله علیه